Siti Nurhaliza in Instagram


Package London + Paris baru jer habis. So jom kita relax2 tgk gambar tokti kat Instagram. Ain suka semua caption2 dia kat Instagram. Akn nampak sisi Dato Siti Nurhaliza yg lain dari biasa kita nampak dia kat TV...Chillll...

Ain suka org yg kuku pendek dan bersih jer...;)


Wajah dia cantik dari semua sisi kan..ekeke

So sapa peminat fanatik..blh ikut breakfast ala2 tokti nih

Cute jer Datok K layan wife suka posing..hehe




Siti pn peminat Twilight Saga..tak sabar nak tgk bln depan.



Haha..yg ni seriusss!! Sporting!!



Bestnya kalau Ain jadi 1 of dia punya staff.


Semua pompuan kot sawan cerminkan.

Last but not least..jom follow Ain kat Instagram..;-)



Ain Ismail
013-393 0312



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...